Servicepunt Rabobank sluit haar deuren in Kulturhus de Mozaïek

Het service punt van de Rabobank in Kulturhus de Mozaïek heeft haar deuren per vrijdag 13 maart gesloten. Tot deze datum was dit servicepunt wekelijks van 14.00 uur tot 16.00 uur geopend.

Helaas heeft de Rabobank besloten om haar huurcontract met Stichting Kulturhus de Mozaïek per 01-09-2020 te beëindigen. Het servicepunt zal dan ook nu de Corona maatregelen zijn versoepeld niet opnieuw haar deuren in Lemelerveld openen. Erg jammer dat deze service stopt voor zowel de klanten van de Rabobank als ook het voorzieningenniveau binnen Kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld.

De Rabobank geeft het volgende aan: “Vanwege het geringe aantal bezoekers en het feit dat steeds meer klanten online bankieren zijn wij helaas genoodzaakt servicepunt Lemelerveld te sluiten. Klanten die regelmatig het kantoor bezochten worden hierover actief benaderd voor een passende oplossing.
Klanten die de digitale weg minder goed kennen krijgen alle aandacht van de bank. Daarom is er altijd de mogelijkheid om ons te bellen of naar kantoor te komen. Lukt dat niet dan komen we bij de klant thuis. Daarvoor hebben wij onze Thuisadviseurs. Zij helpen bij het online bankieren en geven tips om financieel misbruik te voorkomen.”

Wanneer u een bezoek wilt brengen aan een Rabobank kantoor dan kunt u vanaf morgen in de ochtenden (09.00 – 12.00 uur) terecht in Dalfsen en in de middag  (14.00 tot 17.00 uur) in Ommen.

Tekst: Ilse Schoorlemmer

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *