Seniorenautotocht 30 januari a.s. door verrassende omgeving

De autopuzzeltocht die door Manege de Luttenberg is georganiseerd was een groot succes! De organisatie kreeg van deelnemers de vraag of we de ‘bolletje-pijltje’-beschrijving ook konden omzetten in een beschrijving voor mensen die tegen het puzzelen van de route op zagen. En dat hebben we nu gedaan.

Deelnemers kunnen kiezen of ze de puzzelroute met een uitgeschreven beschrijving inclusief de straatnamen en afstanden willen rijden, of via de eigen navigatie op de smartphone of Tomtom/Garmin. Maar als mensen graag achter een andere auto aan willen rijden, kunnen we dat ook organiseren. Deelnemers die u voor gingen, waren verrast over de mooie plekken waar de route langs ging, zelfs mensen die al lang in de omgeving wonen. En voor degenen die een extra uitdaging willen: er is nog een fotospeurtocht met 40 foto ‘s die onderweg genomen zijn. Het is nog niemand gelukt om ze alle 40 te zien.

Aanmelden kan via evenementen@manegeluttenberg.nl of telefonisch in de avonduren 06-46578145 , graag erbij vermelden hoe u de route wenst te rijden. 1. Vanaf papier, 2 vanaf de navigatie, 3 achter iemand aanrijden. En de kosten voor deze leuke rit zijn €10,– per auto. We zien u graag op zaterdag 30 januari a.s. We starten vanaf 10 uur. Beperkt aantal plekken beschikbaar.

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten