Seizoenafsluiting met fietstocht en DJ Huub

Wat was het een mooi seizoen bij Natuurbad Heidepark met dit jaar zelfs meer als 10.000 bezoekers. De laatste jaren weten steeds meer mensen de weg naar Natuurbad Heidepark te vinden waarbij het nieuwe kabouterdorp met kabouterpad en speelgelegenheden ook zeker een mooie aanvulling is.

Als afsluiting van dit seizoen wordt er aanstaande zaterdag een gezellige middag georganiseerd waarbij iedereen van harte welkom is. Tussen 12:30 en 13:30 uur kan er gestart worden met mooie fietstochten in de omgeving.

Er kan daarbij gekozen worden voor de gezinspuzzeltocht van ca. 10 km of een fietstocht van ca. 25 km. De start is bij Natuurbad Heidepark (kosten € 2,= voor volwassenen en € 1,= voor kinderen; incl. gratis consumptie).

Vanaf 14:30 uur zal onze Lemelerveldse DJ Huub zorgen voor wat vrolijke muziek vanaf zijn draaitafel in het kabouterdorp waar ook een reuze stormbaan zal staan die zeker een uitdaging zal zijn voor de jeugd.

Natuurlijk kun je die middag ook springen op de grote rode airtrampoline, klimmen in de kaboutertoren en naar beneden glijden door de glijbuis of spelen in en om de kabouterhuisjes.
Even geen zin in actie, kom dan gezellig op het terras zitten en geniet van een hapje of een drankje en natuurlijk van de muziek van DJ Huub. Op het terras zal ook een tent staan zodat het ook bij wat minder mooi weer toch een echt feestje gaat worden.

De toegang ik natuurlijk gratis en iedereen die zijn seizoenkaart van 2019 inlevert krijgt die middag ook nog eens een gratis consumptie als dank.

Dus reden genoeg om zaterdagmiddag 28 september even bij Natuurbad Heidepark langs te gaan.

Stichting Natuurbad Heidepark

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten