SDOL 1 – Auto van Ewijk/LHC 1 25-19

Zaterdagavond hadden de dames van LHC een uitwedstrijd in Luttenberg. De tweede wedstrijd tegen SDOL stond op het programma. De vorige wedstrijd tegen SDOL kwam uit op een overwinning voor LHC. Dit was natuurlijk ook weer het doel voor deze tweede wedstrijd tegen SDOL. Er moesten namelijk weer eens punten meegenomen worden naar Lemelerveld.

LHC begon met goede moed aan de wedstrijd en waren er op gebrand om de twee punten te pakken. SDOL dacht hier natuurlijk precies hetzelfde over en dat was te zien. SDOL kwam namelijk al gauw op een voorsprong door middel van hun snelle spel. LHC gaf natuurlijk niet op en bleef gefocust op het eigen spel. Helaas lukte het niet om de ruststand naar een gelijk spel of voorsprong te brengen. LHC ging de rust in met een achterstand van 13-10. In de kleedkamer werd besproken dat er toch iets veranderd zou moeten worden om te voorkomen dat de dames van SDOL de twee punten in Luttenberg zouden houden.

In het achterhoofd gehouden wat er in de rust is besproken begon LHC aan de tweede helft van de wedstrijd. De tweede helft begon positief met een doelpunt voor LHC. De volgende vijftien minuten daarna bleef LHC sterk. Daarna werd het helaas weer wat minder. SDOL bleef met sterke aanvallen komen en wisten de voorsprong te behouden. Het lukte LHC niet om dit nog recht te zetten. De wedstrijd eindigde dan ook met 25-19 voor SDOL.

Volgende week 3 februari gaan de dames van LHC er alles aan doen om de twee punten in Lemelerveld te houden tegen AH van de Worp/H.H.Z.D. De wedstrijd begint om 13:45 uur.

Geef een reactie