Scouting de Verbinding is op zoek naar nieuwe leden

Hebt u kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar? Laat uw kind dan kennis maken en lid worden van de speltak De Bevers.
Binnen scouting De Verbinding komen de Bevers elke zaterdag van 10 tot 12 uur bij elkaar voor een opkomst. Bij de Bevers ligt de nadruk op samenspelen in groepsverband. Samen met andere kinderen spelen ze spelletjes in een vertrouwde omgeving en leren zo spelenderwijs samen te werken. De Bevers spelen in het thema van het dorp Hotsjietonia, daar wonen allerlei mensen waaronder Stuiter. Stuiter is een bever die dezelfde groei en ontwikkeling doormaakt als de kinderen in de groep. In het dorp Hotsjietonia beleven ze allerlei avonturen. Scouting is leuk en uitdagend. Maar ook veilig, er is een vast leidingteam aanwezig.
De bevers gaan 2 keer per jaar op kamp. Eerst een nachtje bij het eigen clubgebouw in Lemelerveld. En later in het jaar nog 2 nachtjes elders. Er worden ook regiodagen georganiseerd waarbij ze mee doen aan activiteiten met andere bevers uit de regio.
Zaterdag 31 augustus 2019 is de opening van het nieuwe seizoen. Vanaf 15 uur tot 17 uur is er een open dag voor alle Lemelervelders.
Vanaf zaterdag 7 september bent u wekelijks van harte welkom om samen met uw kind(eren) te komen kijken bij de Bevers. Als u ons een bezoek brengt, laat dit vooraf weten via de mail beversdeverbinding@outlook.com

Geef een reactie