Schoolvoetbaltoernooi goed verlopen

Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Dalfsen weer goed verlopen.
Op woensdag 6 april 2022 is weer het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi van de gemeente Dalfsen gespeeld. Op Sportpark Het Gerner hebben 20 jongensteams en 14 meidenteams weer op een sportieve manier lekker een balletje kunnen trappen, waarbij de strijd niet uit het oog werd verloren. Het weer liet wel een beetje te wensen over, maar desondanks was er veel publiek langs de lijnen. Door het fanatisme van de spelers en speelsters en het enthousiaste publiek was het een zeer geslaagde middag. Ook dit jaar werd er zowel door de jongens als de meisjes, gespeeld volgens de laatste spelregels van de KNVB. In de diverse poules werd er op sportieve manier gestreden om een plek in de finale. Deze finaleavond is op vrijdagavond 8 april op het sportpark ‘T Gerner van SVD.
Daar wordt de 1e wedstrijd om 17.30 uur afgetrapt. De laatste wedstrijd begint om 19.00 uur, waarna direct de prijsuitreiking zal plaatsvinden. Hierbij worden ook de Fair-Play trofeeën uitgereikt. Het zal weer een spannende avond te worden met volop strijd en voetbalplezier. De winnaars van de meiden en jongens, van de A-poule, zullen daarna proberen om weer een ronde verder te komen van de landelijke voorrondes van het schoolvoetbal. Kortom: kom de jongens en meiden weer dol enthousiast aanmoedigen, dat zal de sfeer weer extra goed doen.