Schilderij Jan Manschot voor het goede doel

Ik ben Yvonne Linthorst getrouwd met Alex en heb 2 zonen en wonen in lemelerveld. Ik ben geboren in Archem onderaan de lemelerberg, als kind altijd aan het tekenen. De juf moest geregeld zeggen, Yvonne let eens op! Sinds 5 jaar heb ik het schilderen weer opgepakt! Ik ben veel naar concerten van normaal geweest en heb Bennie Jolink ook al eens geschilderd. Nu kwam de vraag of ik Jan Manschot wilde schilderen. Jan is in 2014 overleden aan kanker. De bandleden zaten geregeld bij de Olde bakker (nu Witte Gans) en heb hen daar wel eens gesproken. Ik vond Jan een topgozer, een rustige en een lieve man! En ik vindt het KWF een heel goed doel, vandaar dat ik mijn medewerking heb verleend.

Dit schilderij van Jan Manschot is 100 bij 140 cm. En zal worden geveild op zaterdag 25 mei bij café de Tol in Zelhem. Ik ben blij dat ik mijn steentje heb kunnen bijdragen voor dit goede doel. Ik hoop dat het een mooi bedrag gaat opleveren!
Voor vragen of informatie over mijn schilderen bekijk mijn website www.yvonnelinthorst.nl

Geef een reactie