Samen Gezond Lemelerveld hoort graag uw mening!

Beste inwoners van Lemelerveld,

In week 45 zijn er door het wijkteam 400 enquêtes binnen Lemelerveld rond gebracht. Dit is gebeurd op basis van willekeur. De sluitingsdatum was 20 november en diverse mensen hebben de enquête ingevuld, daarvoor dank. Het aantal is echter te weinig om conclusies te kunnen trekken en om eventuele acties uit te zetten. Middels dit bericht willen wij u vragen om deze enquête in te vullen zodat het wijkteam een beter beeld krijgt van de sport- en beweeg behoeften van de inwoners van Lemelerveld.

Dus heeft u geen enquête ontvangen tijdens de eerste ronde of heeft u het destijds niet ingevuld; willen wij u vragen dit alsnog te doen. Met als uiteindelijk doel dat de inwoner van Lemelerveld zich gezond, vitaal en gelukkig voelt.

U kunt de enquête invullen door de QR-code te scannen of door de al aanwezige papieren enquête alsnog in te leveren bij het infopunt in het Kulturhus. Ook kunt u via de link op  www.huisartsenpraktijklemelerveld.nl de enquête invullen. Gelieve te reageren voor 19 december.

De enquête kan geheel anoniem ingevuld worden en zal ongeveer 10 minuten duren. Als u aan het eind van de enquête uw e-mailadres invoert, maakt u kans op een waardebon van twintig euro, te besteden bij de Kletsmajoor.

Voor vragen of opmerkingen zijn wij via het emailadres info@wijkteamlemelerveld.nl te bereiken.

Hartelijk bedankt voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Wijkteam Samen Gezond Lemelerveld

Bestaande uit Huisartsenpraktijk Lemelerveld, Fysiotherapie Lemelerveld, SaamWelzijn, Carinova thuiszorg en Psychologiepraktijk Salland.

Om de QR code te scannen hoef je alleen maar de camera op deze QR code te richten:

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten