Sallandse voetbaldagen met outdoor activiteiten in eerste week zomervakantie

 

Van 25 t/m 28 juli 2018 worden de Sallandse voetbaldagen georganiseerd gecombineerd met outdoor activiteiten. Waar veel voetbaldagen enkel gericht zijn de echte fanatieke voetballers, richten de Sallandse voetbaldagen zich ook op de kinderen die bijvoorbeeld niet enkel willen voetballen, maar ook graag andere uitdagingen aan willen gaan.

De thuisbasis voor de Sallandse voetbaldagen is vakantiepark Summercamp Heino. Naast dat dit de thuisbasis is van deze voetbaldagen wordt er daar ook gebruik gemaakt van het sportveld, de sporthal en het zwembad. De meeste trainingen worden afgewerkt op het op loopafstand gelegen sportpark van voetbalvereniging Heino en op het sportveld naast de accommodatie. De deelnemers zullen hier zoveel mogelijk in spelvormen werken aan allerlei verschillende voetbalvaardigheden.

Tussen de voetbalactiviteiten door staan er activiteiten op het programma bij het nabijgelegen outdoorpark van Summercamp Heino. Dit park ligt midden in het bos en heeft een eigen recreatiemeer met strand en daar aangrenzend een groot grasveld waar natuurlijk weer gevoetbald kan worden. Op het terrein zijn diverse outdoor activiteiten aanwezig, zoals spectaculaire touwbanen, vlotbouwen, boogschieten en nog veel meer.

Voor meer informatie of aanmelden verwijzen wij u naar onze website. www.sallandsevoetbaldagen.nl/voetbaldagen-zomervakantie/

 

Geef een reactie