Saam Welzijn en Thuis Lemelerveld organiseren Chillpoint special op 18 oktober

Vrijdag 18 oktober aanstaande organiseert Saam Welzijn in samenwerking met Thuis Lemelerveld weer een Chillpoint special. Het doel van chillpoint special is om een avond organiseren voor mensen met een verstandelijke- en/of lichamelijke beperking. Op deze avond willen we allerlei leuke dingen doen zoals spelletjes spelen, hapjes maken en natuurlijk dansen op muziek. Plezier en kennismaking staat deze avond centraal.

Iedereen uit Lemelerveld en omstreken is welkom van 19.00uur t/m 20.30uur in het jongerencentrum Chillpoint onder het Kulturhus de Mozaïek te Kroonplein 58 Lemelerveld. Indien nodig zijn ook de begeleiders/verzorgers welkom om de avond bij te wonen. De entree is €1,- p.p. en daar zit een welkomstdrankje en hapje bij inbegrepen. Daarnaast zijn er consumpties te koop tegen een kleine betaling. De soos/disco is rolstoel toegankelijk en in het gebouw is een invalidentoilet aanwezig.

Wij verzoeken u zich op te geven zodat wij weten hoeveel deelnemers er komen. Heeft u vragen of wilt u zich opgeven? Dan kan u altijd mailen naar: h.vdberg@saamwelzijn.nl

 

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten