Reünie Klasgenoten Lemele

Op zondag 4 november 2018 wordt er in zaal Dijk in Lemele een reünie gehouden van klasgenoten van de School met den Bijbel in Lemele, geboren tussen 1956 en 1962.

Het initiatief voor deze reünie is genomen door Mayan Ruim en Ton Roelofs. Mayan en Ton kwamen elkaar weer tegen op Facebook. Allerlei herinneringen van 50 jaar geleden werden opgehaald en de twee besloten elkaar weer eens te ontmoeten. Dat gebeurde in juli in Dalfsen. Daar besloten ze samen een reünie te organiseren. Hiervoor benaderden ze oud klasgenoot Jan Bloten, die nog steeds in Lemele woont en actief is in het verenigingsleven. Hij beschikt over een breed netwerk en dat was handig om oud schoolgenoten op te zoeken. Een leerlingenlijst van meester Martien Wilts, voormalig schoolhoofd, kwamen ook van pas.

Met de locatie, zaal Dijk, was het snel geregeld. Diny en Roelof Dijk zijn ook oud leerlingen. De oud schoolhoofden: meester Ruim en meester Wilts zullen aanwezig zijn op de reünie.

Aanmelden voor deze reünie kan nog tot 1 november via het mailadres: reunie.lemele@gmail.com met vermelding van (meisjes)naam en geboortejaar.

Ken je iemand die op de foto staat, breng hem of haar op de hoogte van deze reünie.

tekst: Annet Schoorlemmer    fotobewerking: Hans Heerink

 

Geef een reactie