Restauratie kerktoren gaat door!

Wij zijn verheugd u te kunnen meedelen dat de kogel door de kerk is. Afgelopen week hebben we de definitieve toestemming van het Bisdom ontvangen voor de restauratie van onze kerktoren. Het was de bedoeling om komend najaar met de uitvoering van dit omvangrijke project te starten, maar vanwege het wachten op diverse goedkeuringen zal dit waarschijnlijk uitgesteld moeten worden tot volgend voorjaar.

Na de zomer hopen wij u hierover concreet te kunnen berichten. Dan zal ook bekend gemaakt worden, hoe en op welk moment de toegezegde donaties geïnd zullen worden.

In Bouwbedrijf Salbam uit Vilsteren hopen wij de ideale partij te hebben gevonden voor de uitvoering van de restauratiewerkzaamheden. Naast het voegwerk, zullen ook de glas-in-loodramen en het klokwerk onder handen worden genomen.

We gaan met de tijd mee en met de nieuwste technieken (o.a. LED-verlichting) is iedereen weer bij de tijd. Dat de actie “Restauratie Kerktoren” zo breed gedragen en gesteund is, stemt ons dankbaar en doet ons reikhalzend uitkijken naar de volgende stap.

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

1 reactie op “Restauratie kerktoren gaat door!”

  1. Cas Sartisch

    Ik kijk er niet vreemd vanop dat de kerktoren gerestaureerd moet worden nu er een kogel doorheen is gegaan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten