Regio Zwolle Volleybal presenteert selectie bij Geissler

Donderdag 26 september presenteert Regio Zwolle Volleybal haar nieuwe selectie en staf tijdens de officiële teampresentatie in Lemelerveld.

De teampresentatie zal plaatsvinden bij Geissler Installatietechniek ter ere van het 100-jarige bestaan van het bedrijf. Het presteren van de selectie in de regio sluit aan bij de missie van Regio Zwolle Volleybal om dankzij haar topsportstatus een bindende factor te zijn binnen Zwolle en de nabije regio. Het streven naar een regionale functie voor (sportieve) talenten, toeschouwers en sponsoren staat daarbij voorop. Daarnaast vindt Regio Zwolle Volleybal ook haar maatschappelijke functie van groot belang en participeren speelsters en staf in maatschappelijke activiteiten van organisaties en ontplooien ze zelf activiteiten in de regio.

Voorafgaand aan de teampresentatie vindt er in sporthal Heidepark een clinic plaats voor de jeugdleden van volleybalvereniging de Bevers (16.00-17.00 u) en daarop volgend een oefenwedstrijd tegen mede-eredivisionist Springendal Set Up’65 (18.30-20.00 u).

Wees ook welkom op 28 september bij de open dag van Geissler!

Zaterdag 28 september van 10.00 – 16.00 uur heet Geissler alle belangstellenden graag welkom aan de Handelsweg in Lemelerveld. Heeft u dus altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen bij Geissler of bent u benieuwd naar onze werkzaamheden? Kom dan gerust langs! We nemen u graag mee in de wereld van de installatietechniek en laten ook de kinderen kennismaken met techniek.

Klik hier voor meer informatie over 100 jaar Geissler

 

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *