Regel jij ook geld voor Lemelerveld?

Ben jij lid van Rabobank Vaart en Vechtstreek? Regel dan geld voor ons dorp Lemelerveld en breng je stem uit op 1 van de inzendingen voor Lemelerveld. je hebt 5 stemmen te vergeven en maximaal 2 stemmen op 1 initiatief!

Brugstede: Dagje uit naar de Efteling… Ja graag..! Vrienden van Brugstede doen mee aan de coöperatieve weken van de Rabobank. Leden van de Rabobank Vaart en Vechtstreek kunnen een stem uitbrengen! Stemt u ook op de vrienden van Brugstede? Zodat wij in een echte achtbaan kunnen zitten. Zie het filmpje hieronder.

Duurzaam Leefbaar Lemelerveld: Laat mindervaliden ook genieten van ons zwembad Heidepark. Bekijk hieronder het filmpje, dan wordt het helemaal duidelijk! Het zwembad is voor ons allemaal! Stem daarom op Duurzaam Leefbaar Lemelerveld.

Plaatselijk Belang Lemelerveld: Wij worden heel blij van verlichting in het zwembadlaantje! U ook? Stem dan op Plaatselijk Belang.

OBS Heidepark: Graag zou de ouderraad een paar leibomen aanplanten op het speelplein. Dit voorkomt bij een aantal lokalen directe inval van zonlicht in de warme zomermaanden en een groener speelplein draagt bij aan een gezonde speel en leeromgeving. Stem daarom OBS Heidepark!

Dagje uit naar de Efteling? Ja graag!😍Vrienden van Brugstede doen mee aan de coöperatie weken, leden van de Rabobank Vaart en Vechtstreek kunnen een stem uitbrengen!Stemt u ook op de vrienden van Brugstede! Zodat wij in een echte achtbaan kunnen zitten.🎉💪

Geplaatst door ZGR Brugstede op Maandag 12 november 2018

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst, buiten en natuur

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en buiten
Speelplein OBS Heidepark

Stemmen kan met jouw persoonlijk ontvangen stemcode op je favoriete buurtinitiatief! Doe het vandaag of morgen nog, dan word jouw stem geld waard! Stem via deze link: https://bit.ly/2zn5nAT Let’s vote! ☑️

 

Wij zijn los! Ben jij lid van de Rabobank? Stem dan met jouw persoonlijk ontvangen stemcode op je favoriete…

Geplaatst door Rabobank Vaart en Vechtstreek op Donderdag 1 november 2018

Geef een reactie