Reanimeren, en dan?

EHBO-vereniging  Lemelerveld organiseert in samenwerking met een aantal burgerhulpverleners in Lemelerveld, een thema avond over aspecten die een rol spelen, ingeval er een reanimatieoproep is.

Voor deze avond zijn sprekers uitgenodigd van:  Ambulancedienst, Politie en HartslagNu. Tevens zijn er burgerhulpverleners en naasten van slachtoffers uit het verleden aanwezig, die willen vertellen over wat je zoal mee kunt maken bij een reanimatie. Ook is er informatie over de mogelijkheid om na een reanimatieoproep je persoonlijke ervaringen te delen en eventuele vragen te bespreken.

Dit is een prima gelegenheid om iets meer te weten komen over de mogelijke situatie ter plaatse, in geval van een reanimatieoproep. Wij nodigen iedereen  die in welk kader dan ook, een reanimatiecursus heeft gevolgd van harte uit, om deze thema avond te bezoeken. Kom woensdag 17 oktober 2018 naar het Kulturhus. De aanvang is om 20.00 uur, inloop met koffie vanaf 19.45 uur.

De toegang is vrij. Om een indruk te krijgen van het aantal bezoekers is aanmelden via secretariaat@ehbolemelerveld.nl  gewenst.

Geef een reactie