Prima seizoenstart Lemelerveld

Lemelerveld- LAC Frisia 188

Lemelerveld is de competitie uitstekend gestart. Tegen Lac Frisia 1883 werd het, op een zonovergoten Heidepark, dik verdiend 4-1 voor de thuisploeg. Lemelerveld startte furieus en dat leidde al in de 12e minuut tot de openingstreffer van Jordy Lugtenberg na een schitterende pass van Matthias Reimink. Gedurende de 1e helft creëerde Lemelerveld nog een aantal uitstekende kansen maar stuitte keer op keer op de Frisia doelman. Op slag van rust  werd het  2-0. Een prachtige dieptepass van linksback Jaron Hulsink bereikte Jordy Lugtenberg en zijn voorzetting was even eens van grote kwaliteit. De voorzet op maat werd door  Teun in de Wal fraai binnen getikt.

Na rust kwam het Leeuwardense  Frisia fel uit de startblokken en werd Lemelerveld teruggedrongen. Het leverde enkele doelrijpe kansen op maar was doelman Ramaker weer uitstekend op dreef. In de counter bleef Lemelerveld dreigend. Matthias Reimink stond in de 66e  minuut aan de basis voor de 3-0. Zijn voorzet bij de eerste paal werd door Teun in de Wal slim binnen gewerkt. Daarna veel slordigheden in de passing en na slecht uitverdedigen strafte Frisia dit vakkundig af voor de 3-1. Even was Lemelerveld de draad kwijt maar rond de 77e  minuut werd de wedstrijd beslist. De snelle en hard werkende Teun in de Wal brak door de verdediging maar werd vastgehouden. Terwijl iedereen dacht aan een rode kaart was de goed leidende scheidsrechter Stoetman coulant met geel. De vrije trap vanaf de zestien werd snoeihard binnengeschoten door Stijn Kogelman; 4-1. De ploeg van trainer Richard Smit speelde daarna gecontroleerd de wedstrijd uit.

As, zondag gaat Lemelerveld op bezoek bij SC Emmeloord. Aanvang op het sportpark Ervenbos is 14.00.

Opstelling: Rick Ramaker, Naud ! Schrijver, Joey Nijenkamp, Jasper Gerritzen, Jaron Hulsink, Jeroen Exel, Robin Morrenhof, Matthias Reimink (88e min  Melwin Lorkeers) Stijn Kogelman. Teun in de Wal en Jordy Lugtenberg( 80e min Mark Meijer)

Door: Anton Sibelt

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *