Prijzenfestival bij Coop!

Afgelopen vrijdagavond kwam er een eind aan de jubileumactie van de COOP. Vele krasloten waren aan alle klanten uitgereikt vanwege het 25 jarig ondernemersjubileum van het echtpaar Neppelenbroek.

Naast pakjes stroopwafels, rollen keukenpapier en blikjes cola werden er ook megaprijzen gekrast! Mevr. Roelofs was de gelukkige winnaar van de hoofdprijs: een 49 inch LED tv! Nog beduusd van het winnende kraskaartje vroeg ze aan Thea wat ze nu eigenlijk gewonnen had. Sinds 1957 doet ze haar dagelijkse boodschappen bij de Coop, dan is het ook niet meer dan terecht dat zij er met de tv vandoor ging.

Echtpaar Kuik, sinds 3 weken woonachtig in Lemelerveld, viel ook met de neus in de Boter. Een heuse Weber BBQ! Kun je je een smakelijker welkom wensen? Met al die housewarmingparty’s in het verschiet zal de Weber vast goed van pas komen. Anton Schrijver kon met gierende banden de COOP verlaten op zijn prijs: een stoere trike-skelter.

De voltallige familie Visscher en de familie Eikelboom zien we binnenkort in de wereld vol wonderen van De Efteling. Beide families wonnen 5 kaarten van dit park!

Dan was er nog een jaar lang gratis Karvan Cevitam te vergeven: Dat viel in de smaak bij de familie Bergboer. En de familie Van den Berg krijgt vast veel visite het komende jaar want zij mogen een jaar lang gratis aan de Lays Chips!

Dan waren er nog een zestal royaal gevulde COOP boodschappentassen weg te geven: Romee Pot kon de tas amper dragen, zo zwaar was het. Ook Herma Huisman, mevr Slotman, en mevr. Boschman hadden de weekendboodschappen weer in huis met deze rijke gevulde shopper. Fam Hoogerheide en Knibbe hadden deze shopper ook gekrast, maar konden vrijdagavond niet aanwezig zijn om hun prijs in ontvangst te nemen.

En, ………er zijn nog prijzen in omloop! Alhoewel de fantastische jubileumactie nu ten einde is zijn er een aantal prijzen niet verzilverd. Een prachtige fiets, twee maal vier kaarten voor De Efteling en drie gevulde shoppers liggen nog te wachten tot ze geïnd worden! Dus duik in die laatjes, in de portemonnee of op de bodem van uw shopper en kras die kaarten die er nog liggen!

Uiteraard werden alle prijswinnaars ook nog in de bloemetjes gezet en waren Johan en Thea bijzonder verheugd zoveel prijzen te mogen uitreiken onder hun trouwe klantenschare. Op naar het volgende jubileum, met weer zo’n mooie actie?

tekst: MoDi  foto’s Hans Heerink

Geef een reactie