Prijsuitreiking dorpsquiz Lemelerveld

Afgelopen vrijdagavond was het dan eindelijk zover. De prijsuitreiking van de eerste Lemelerveldse dorpsquiz. In een volle pub kwamen de 8 teams met in totaal zo’n 100 deelnemers bij elkaar om de eerste editie samen af te sluiten. Een hele mooie gezellige avond, waar toch maar eens heel duidelijk naar voren kwam dat het een quiz is voor jong en oud. Gewoon een activiteit waar iedereen wel een stukje uitdaging vindt. En waar chaos gegarandeerd is.

Aan het begin van de avond werden eerst alle vragen in vogelvlucht doorgenomen.  Aansluitend  kon men gaan genieten van de foto’s en filmpjes die tijdens de quiz zijn gemaakt. En hieruit bleek maar weer eens hoe creatief iedereen de verschillende opdrachten tot een goed eind wist te brengen.

Tegen 22.00 uur was de prijsuitreiking, alhoewel de scores niet zo heel erg ver uit elkaar lagen kon er uiteindelijk maar 1 de winnaar zijn. Team de IJsbrekers ging er met de 1ste prijs vandoor.

Het enthousiasme was groot en deze teams hebben nu al toegezegd  de volgende editie gewoon allemaal weer mee te gaan doen. Er is zelfs al een verjaardagsfeestje voor verplaatst.

Zet u de datum ook vast in uw agenda! Want de organisatie daagt eigenlijk iedereen uit om met een team mee te gaan doen.

De volgende Lemelerveldse dorpsquiz is op zaterdag 28 maart 2020.

 

Plaats  Team  totaalscore
1 De Ijsbrekers 236
2 Krisco 234
2 Brasil 234
3 Brugstede 233
4 Heiße Oma on tour 229
5 Holleboompies 228
6 “De doordenkers!” 219
7 De Lemelerveldmaatjes 204

 

 

 

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *