Praktische zaken Sukerbietenfeest

Kinderrommelmarkt
Ook dit jaar kun je weer je spulletjes op een kleedje verkopen op de kinderrommelmarkt. Je hoeft je niet op te geven. Wel vragen je vriendelijk pas vanaf 8.00 uur te komen op het Kroonplein of de in Vilstersestraat. Veel succes!

Bonnen gratis attractie
Kinderen van de basisscholen in Lemelerveld ontvangen een bonnetje voor gratis attractie op de kermis welke op woensdag en donderdag gebruikt kan worden. Als uw Lemelerveldse kind in die leeftijd buiten Lemelerveld naar een school gaat en u nog geen bon heeft ontvangen, kunt u deze via mail aanvragen bij info@sukerbietenfeest.nl.

Vlaggen voor het Sukerbietenfeest
De vlaggenlijnen (€ 5,00) de Sukerbietvlaggen (€ 15,00) zijn in de loop van augustus te koop bij Multimate en de Coop. De organisatie geeft dit jaar wederom een flinke impuls aan de versiering in het dorp en op het evenemententerrein. Doet u mee?

Manenschijn, Uw slager Jus de balls & Kaartochtend
Op donderdag worden de deelnemers van Jeu de boules om 13.45 uur verwacht. Deelname kost € 2,00 en daarvoor krijgt u het eerste drankje aangeboden. Het kaarten is dit jaar op vrijdagochtend. U bent welkom om 09.45 uur.

Verder
• Er liggen bij Bakker van der Most aanmeldformulieren voor de Sukerbietenbrunch. Ook kan via de site aangemeld worden.
• Voor tal van andere evenementen kan via site worden aangemeld.

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *