PRACHTIGE MULTILIGHT VERLICHTE CARNAVALSOPTOCHT

Dinsdagavond 5 maart 2019. Rond kwart over zeven ging het licht uit in het centrum van Lemelerveld. Dat was het startsein voor de Multilight Verlichte Carnavalsoptocht.

Een prachtige heldere avond. Duizenden bezoekers waren naar Lemelerveld gekomen om de optocht te zien! De Dorpsstraat, Kroonplein en Vilstersestraat stond helemaal vol met toeschouwers. Ook langs het kanaal aan de BK-weg was druk. Via de luidsprekers waren Bjorn Cents en Tobias de Groot te horen, die verslag deden van de optocht. De nieuwe burgemeester van Dalfsen Erica van Lenthe was ook aanwezig in het Sprokkelaarsdorp.

De optocht was van een indrukwekkend hoge kwaliteit. Prachtig verlichte wagens, dansende verlichte groepen en veel muziek. Het is fascinerend om te zien hoe die dansende groepen op de maat van de muziek bewegen met al die lichtjes. In de buurt van zaal Reimink werden bij een van de wagens ook nog vuurpijlen afgeschoten.

Vooral de route langs het kanaal was heel erg mooi. De weerspiegeling in het kanaal was door het heldere weer opnieuw sprookjesachtig. Het is echt een feest om daar de optocht te bekijken. Veel bezoekers deden dat ook nadat ze eerst in de Dorpstraat en op het Kroonplein de optocht gezien hadden.

In de bomvolle residentie volgde nog de prijsuitreiking. Carnavalsvereniging De Sprokkelaars mag met trots terugkijken of twee fantastische optochten en een geslaagd carnavalsfeest.

De volledige uitslag en juryrapporten zijn te zien op www.sprokkelaars.nl

Tekst: Annet Schoorlemmer, foto’s: Martin Zwakenberg

 

4 reacties

  • Martin, Je hebt weer schitterende plaatjes geschoten van de verlichte optocht, die dit jaar weer mooier was als voorgaande jaren. Wat hebben vele mensen zich ingezet om dit allemaal voor elkaar te krijgen, een topprestatie!

    • De uitslagen staan inmiddels wel op de site van de sprokkelaars. Ook staat de top 3 wagens en loopgroepen genoemd in het andere bericht over de Multilight Verlichte Optocht.

Geef een reactie