Pineapple Party: een feest van, voor en door Lemelervelders

Tijdens het Sukerbietenfeest zagen wij op verschillende plekken posters hangen van de Pineapple Party. Dit deed bij ons niet direct een belletje rinkelen en daarom besloten we op onderzoek uit te gaan. De Lemelervelder ging om tafel met organisatoren Tim Sibelt, Marijn Arnold, Jeroen Everts en Hidde van Luinen om wat meer over dit feest te weten te komen.

Vanwaar de naam?
“Al voor corona ontstond het idee om een tuinfeest te organiseren voor vrienden en bekenden. Het was de bedoeling om er een zomers feestje van te maken en daarom wilden we er ook een zomerse naam aan hangen. Op het internet kwamen we verschillende zomerse dingen tegen, waaronder een ananas. Omdat Pineapple Party wel lekker bekt, besloten we dat ervan te maken.”

Wat is de bedoeling?
“Met de Pineapple Party willen we Lemelervelders eigenlijk een extra feestje geven. Buiten de feestweek om worden er hier namelijk niet bijzonder veel feesten georganiseerd. De reacties op de editie van vorig jaar waren positief. De coronaregels waren toen net wat versoepeld, waardoor iedereen wel weer zin had in een feestje. Dit jaar pakken we het allemaal iets grootser aan, want het is geen ‘besloten’ feestje meer. Iedereen is welkom!”

Hoe ziet de dag eruit?
“We beginnen al mooi op tijd, namelijk om 16.00 uur. Jan Bloten trapt af met echte classics. Hij neemt zijn uitgebreide verzameling elpees mee, waardoor er van alles te horen is. Vervolgens is het de beurt Seamus and the Horses. Deze Ierse band speelt twee setjes, waarvan eentje met traditionele Ierse muziek. Daarna is het de beurt aan dj’s/producers Neplen en Richie Rozex. Deze twee jongens komen uit Lemelerveld en we willen ze graag een podium bieden om te laten zien wat ze in huis hebben. De avond wordt afgesloten met De Woudrukkers. Eind 2019 wonnen zij de Party Award voor Populairste Partyband van Nederland. Met hun Rock ’n Lol – zoals ze het zelf noemen – zetten ze de tent ongetwijfeld op zijn kop.”

Wat zijn de verwachtingen?
“We zijn tevreden als er zo’n 300 bezoekers komen. Dat moet wel lukken, want de kaartverkoop gaat al mooi richting de 200. Het is trouwens wel echt nodig om een kaartje te kopen, want dan kunnen we de inkoop daarop afstemmen. We willen natuurlijk niet dat de drank halverwege de avond al op is, dat zou ook zonde zijn. Voor eten wordt overigens ook gezorgd, want onze vrienden uit Lemele zijn aanwezig met hun Super Smoker BBQ.”

Waar kunnen mensen een kaartje kopen?
“Online. Op ons Instagram-account (@pineapple_party_nl) is een link te vinden naar de site waarop mensen een kaartje kunnen kopen. Ook vindt je de link hier. Kaarten bestellen kan overigens ook door te bellen of appen naar Tim (06-42157757). Een kaartje kost 16,50 euro.”

Wat? Pineapple Party
Waar? Wegerij Reimink, Langsweg 8
Wanneer?
Zaterdag 3 september
Hoe laat? 16.00 – 00.00 

 

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *