Pieken en dalen deze wedstrijd in Dalen

Afgelopen zaterdag mochten we eindelijk weer vertrekken voor een wedstrijd. De reis ging naar Dalen, de nummer 4 in de competitie. De vorige wedstrijd tegen Dalen was een spannende wedstrijd waarbij de punten uiteindelijk niet in Lemelerveld bleven.  Deze wedstrijd gingen we er natuurlijk voor om de punten mee terug te nemen naar huis.

15:00 klonk het eerste fluitsignaal en begonnen we aan de eerste set. Deze set begon een beetje onwennig maar al snel wisten we de draad weer op te pakken en gingen we lekker spelen. We kwamen goed terug maar helaas werd deze set met 25-22 verloren. Door naar de tweede set, we begonnen goed en kwamen ruim op voorsprong. Uiteindelijk ging het in het laatste gedeelte gelijk op, helaas werd ook deze set gewonnen door Dalen met 29-27. In de derde set begon Dalen slimmer te spelen, meer prikballen etc. Hier kregen wij het lastig mee waardoor ook deze set werd gewonnen door Dalen met 25-18.

Om toch nog een puntje mee te nemen naar Lemelerveld moest het in de vierde set gaan gebeuren. Met deze instelling gingen we de set in. We waren goed aan het spelen, de pass lag goed en we wisten zelf te scoren. Door het goede spel en het enthousiasme wisten we de set naar ons toe te trekken en wonnen we deze met 25-21.

Volgende week zaterdag spelen we een uitwedstrijd tegen Oranje Nassau in Groningen. Hopelijk blijven dan de punten aan onze kant.

Tekst Yara Vree, foto Martin Zwakenberg

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten