Overwinning nr 19 in the pocket! Op naar nr 20 en het kampioenschap!

Na de topoverwinning tegen de nummer 3 twee dagen geleden, reisden de dames van Auto van Ewijk/LHC dinsdagavond 12 april af naar Olst voor een wedstrijd tegen Wesepe. Wesepe heeft dit seizoen nog geen enkele wedstrijd gewonnen, maar dat zegt niets. In de thuiswedstrijd tegen Wesepe kwamen de dames van Auto van Ewijk/LHC pas laat op gang en dat is Wesepe vast niet vergeten. De eerste helft was om uit een boekje te halen. Goed verdedigings- en keeperswerk wat resulteerde in veel break-outs en snelle tegenaanvallen. Dit leverde een ruststand van 6-27 op. In de rust werd uiteraard besproken om op deze voet verder te gaan, maar de scherpte in de dekking was er uit. De doelpuntenmachine daarentegen was nog wel op gang, waardoor de dames van Auto van Ewijk/LHC met een 23-50 overwinning van het veld liepen. 19 keer winst uit 19 wedstrijden, op naar de nummer 20! En wat voor een wedstrijd wordt nummer 20!?

Auto van Ewijk/ LHC 1 – CVO 1
Dinsdag 19 april, 20:00 uur
Sporthal Heidepark

De nummer 1 tegen de nummer 2 uit 1e Klasse-NO-Oost DS-1A Z. De kans om na 21 jaar kampioen te worden. Leuk feitje: tijdens dit vorige kampioenschap waren coach Linda en begeleider Monique speelsters van dit team. Maar dat kampioenschap is natuurlijk niet zomaar binnen. CVO, de nummer 2, is gebrand op de winst. Zij hebben 5 verliespunten, waarvan 2 in de wedstrijd tegen Auto van Ewijk/LHC. Uit in Vaassen (oktober) werd het 24-25 voor de Lemelervelders. Vervolgens heeft CVO een goede reeks neergezet en werd eind maart gelijk gespeeld tegen Havana, de nummer 3. Begin april werd van Haarle, de nummer 4, verloren. Na dit puntverlies heeft CVO de draad weer opgepakt en uitgesproken dat ze dit graag vasthouden in de wedstrijd tegen Auto van Ewijk/LHC.

Kan CVO op tegen de uitstekende reeks van de dames van Auto van Ewijk/LHC? Kan Lemelerveld de spanning en zenuwen in bedwang houden en overwinning nummer 20 in de wacht slepen? Is het publiek gekleed in blauw/wit en maken ze ontzettend veel lawaai? Komt dat zien! Komt dat zien! Dinsdagavond 19 april, 20:00 uur in Sporthal Heidepark: Auto van Ewijk/LHC 1 – CVO 1.

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten