Ouderwets gezellig Sallands Bakfeest!

DALFSEN – Het Sallands Bakfeest is een knalfeest geworden met namen als, Papa Di Grazzi, 2 Brothers on The 4 Floor, Mooi Wark, TikTok Tammo en de legendarische DJ Erik Docter.

De Vechtboerties hadden er zin in!  En het vele publiek natuurlijk ook, zij werd onthaald met feestmuziek. Door de Vechtboerties met bekend repertoire dat zij bij  verschillende activiteiten in en rondom Dalfsen spelen.

De toegangscontrole verliep soepel, dat geld eigenlijk voor de hele avond gezien de extra maatregelen die de organisatie heeft moeten nemen, mag het ook best wel eens gezegd worden. Vrijwilligers, beveiliging, EHBO, verkeersregelaars en organisatie het was dik, ja zeker! Heel DIK, voor elkaar!

Rond acht uur was de tent al aardig gevuld. Papa di Grazzi een feestband bij uitstek weet inmiddels al wel hoe een feesttent op de kop te zetten. Zij hebben elk optreden een spraakmakende act met mooie dames die het publiek weten op te zwepen met hun top show. De bars draaiden  op volle toeren, ook jaar verzorgd door Robert Lans, hij zorgde samen  met alle  barvrijwilligers dat iedereen genoeg te drinken kreeg.

Door gezondheidsredenen konden de BeatCrooks dit jaar niet optreden. TikTok Tammo met de Bietn Blues die momenteel een ware hit is op diverse social media-kanalen heeft met Mooi Wark en DJ Erik Docter opgetreden. Dit was voor nuchtere Groninger zijn eerste Bakfeest.

2 Brothers on the fourth floor scoort in de jaren negentig enorm veel hits. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Als snel ging de hele tent uit zijn dak met nummers als ‘Dreams’, ‘Never Alone’, ‘Come Take My Hand’, nog altijd een geweldig succes!

Mooi Wark op Facbook  TikTok Tammo was live in Dalfsen? Dikke bak Met bietn!!! Tammo, Dit was GE-WEL-DIG! Samen met Mooi Wark ‘De Bietn Blues’ spelen op Sallands Bakfeest en iedereen zong mee #debietnblues En dat was een mooie afsluiting van het Bakfeest 2021.

 

 

 

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Leeg Voor Facebook

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten