Optreden band Discover bij het Anker vanuit vrachtwagen

Afgelopen zaterdag verraste de band Discover bewoners en personeel van het Anker in Lemelerveld met een spontaan optreden. Op de parkeerplaats speelden zij vanuit een vrachtwagen diverse bekende en swingende nummers. De bewoners genoten zichtbaar en ook voorbijgangers konden het niet laten om even te stoppen en in het zonnetje te genieten van de muziek.

Discover bracht zaterdag niet alleen in Lemelerveld haar muziek ten gehore. De gehele dag reden zij onder andere langs het Zonnehuis in Zwolle, Rosengaerde in Dalfsen en de Hulstkampen in Nieuwleusen.

“We wilden als jongeren erg graag ons steentje bij dragen in deze vreemde en eenzame tijd. Het is dan ook echt fantastisch om te zien hoe de ouderen kunnen genieten van de muziek die wij maken. Dit geeft enorm veel energie tijdens het spelen!” aldus Discover.

Discover is een coverband uit de omgeving van Dalfsen. Het maken van muziek naast het studentenleven is hetgeen dat de band in 2017 bij elkaar bracht. De 7-koppige band bestaat uit: Max Zeinstra (gitaar), Kristian van Alphen (bas), Elze Marijn Hummelen (zang), Youri Koggel (drums), Rachèl Katoele (zang), Laura Kroes (saxofoon) en Jelmer Scheper (piano).

Wil je meer weten over de band of lijkt het je leuk dat zij bij jou komen spelen? stuur een mailtje naar discover.band@hotmail.com of neem contact op met 06-37343823.

tekst: Youri Koggel – foto’s: Hans Heerink

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *