Ook derde dag succesvol uitgelopen

Vandaag ging het lopen me niet zo gemakkelijk af. De eerste 25km gingen goed maar daarna sloeg de vermoeidheid toe. Toch op tijd binnen gekomen. Nu het bed in om morgen weer fit aan de start te kunnen verschijnen.

Het gaat goed met de sponsoring. We halen nog steeds geld binnen. Dat is ook hard nodig voor onderzoek.
Morgen hoop ik een mooi eindbedrag bekend te kunnen maken.

Sponsoren kan door onderstaande link aan te klikken
Volgende week zondag vertrek ik naar Nijmegen om voor de 7de keer deel te nemen aan de Nijmeegse vierdaagse. Ook dit jaar ben ik weer sponsorloper voor de Parkinson Vereniging. Ik hoop dat je me wilt sponsoren. Je kunt dan onderstaande link aanklikken. Sportieve wandelgroet en alvast bedankt voor je steun

https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/wandelaars/bertha-reimink-0/eb308166-6526-4c4d-a589-c1ce9f57bccb

Contant doneren in de speciale box bij Pimpernel bloemen en wonen kan ook. Zaterdag zal ik een winnaar uit de box trekken die een mooie bos bloemen ter waarde van € 20,00 krijgt

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *