Meer gegevens

Deelnemer-info

Naam
Acon Afrasteringen
Adres
Handelsweg 47
Postcode
8152 BN
Plaats
Lemelerveld
Telefoon
Contact
Profiel

ACON BV is in 1980 als ACON Afrasteringen VOF opgericht om, als dienstverlenende onderneming, het vakkundig en degelijk aanbrengen van hek- en rasterwerken, faunavoorzieningen, beschoeiingen, wild- en veeroosters, te verzorgen voor overheden, semioverheden, waterschappen, aannemers uit de GWW sector, railinfrabeheerders en vervoerders.
ACON heeft in de loop van de jaren landelijk een reputatie opgebouwd als een vakbekwaam en betrouwbaar bedrijf. Doordat het klantvriendelijk handelen en denken vanaf de oprichting van ACON BV altijd, bij zowel de directie als haar medewerkers, centraal staat, wordt de reputatie nog steeds verder uitgebouwd en verstevigd. Ook het streven naar een steeds hogere kwaliteit heeft hieraan bijgedragen.
In de loop der jaren zijn er door ACON BV steeds nieuwe activiteiten ontplooid om haar klanten en opdrachtgevers een zo compleet mogelijk pakket te kunnen bieden op het gebied van hek- en rasterwerken, faunavoorzieningen en beschoeiingen. Dit heeft geresulteerd in een onderneming die nu alle soorten hek- en rasterwerken, faunavoorzieningen, beschoeiingen, wild- en veeroosters met alle aanverwante artikelen en diensten kan leveren en aanbrengen.
Ook voor de toekomst heeft ACON BV als doel het continu verbeteren van de kwaliteit, voor zowel haar diensten en producten, en, waar mogelijk, het uitbreiden van het assortiment op haar vakgebied.

Categorie
Bedrijven

Advertenties