Meer gegevens

Deelnemer-info

Naam
Speel-O-Theek
Adres
Kroonplein 64
Postcode
8151 AZ
Plaats
Lemelerveld
Telefoon
0572-370695 alleen tijdens openingsuren speel-o-theek
Contact
mw. E. Wilms-Ogink
Profiel

De Speel-O-Theek leent speelgoed uit; van eenvoudig tot moeilijk speelgoed. Je kunt er advies krijgen over spel en speelgoed. Er zijn vele soorten speelgoed aanwezig die ingedeeld zijn in rubrieken: bewegingsmateriaal, puzzels/denkspelletjes, expressiemateriaal, bouw- en constructiemateriaal en gezelschapsspelletjes. Elk jaar wordt het assortiment met nieuw materiaal aangevuld.

Een kind heeft voortdurend speelgoed nodig om zich te ontwikkelen. Een kind leert snel en is dus telkens weer aan nieuw speelgoed toe. De Speel-O-Theek biedt dan bij uitstek de gelegenheid om uw kinderen met allerlei speelgoed in aanraking te laten komen. Ook om te kijken of het kind het gekozen speelgoed leuk vindt en blijft vinden. Deze ervaring kunt u dan gebruiken bij bijv. het aanschaffen van een verjaardagscadeau of een 5 december-cadeau voor uw (klein)kind.

De Speel-O-Theek is niet alleen heel handig voor ouders maar ook voor grootouders, gastouders en instellingen die gericht zijn op kinderen.

Plaats
Kulturhus De Mozaïek Lemelerveld

Wanneer
maandag en woensdag

Tijd
18.00 – 19.30 uur

Kosten
1e kind € 10,00, 2e kind € 7,50 en elk volgend kind uit het gezin € 5,00.  Per kind mag 1 materiaal per keer geleend worden voor een periode van 3 weken.

Instellingen en gastouders betalen 22,50 euro en mogen 3 materialen per keer lenen voor een periode van 6 weken.
Bereikbaar op de genoemde avonden per telefoon: telefoon 0572-370695.

 

Categorie
Vrije tijd en Verenigingen