Meer gegevens

Deelnemer-info

Naam
Logopedie Pluspunt Lemelerveld
Adres
Dorpsstraat 6
Postcode
8152 BL
Plaats
Lemelerveld
Telefoon
06-25425632
Contact
mw. C. Punt-Vermeulen
Profiel

Sinds december 2010 zit Logopedie Pluspunt in het Kulturhus de Mozaïek. De praktijk was daarvoor al jarenlang actief in Lemelerveld op andere locaties. Keshia van Duren werkt op maandag en woensdag de hele dag in het kulturhus  en Ellen Blaak is op vrijdagochtend werkzaam aanwezig.

Logopedie is veel meer dan alleen spraak!

Logopedie Pluspunt Lemelerveld is een allround praktijk. Jong (vanaf ong. 2 jaar) en oud kan er terecht met problemen rondom gehoor, auditieve vaardigheden, lees- en spellingproblemen, stem, taalbegrip, zinsbouw, woordenschat, communicatie, afasie, uitspraak, dysartrie, nasaliteit, stotteren, broddelen, afwijkende mondgewoonten, slissen, duimzuigen, verkeerd slikken, enz.

Daarnaast behandelen wij mensen met logopedische problemen en dyslexie, AD(H)D, autisme, hyperventilatie, ziekte van Parkinson of COPD, enz.

Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in m.n. afwijkende mondgewoonten, spraak-taalproblemen bij kinderen en lees- en spellingproblemen.

Logopedie zit ook in 2018 voor 100% in het basispakket van uw zorgverzekeraar. Er zitten voor de behandeling van uw kind dus geen kosten aan verbonden. Voor volwassenen geldt dat zij eerst hun eigen risico op moeten maken en daarna is de behandeling volledig vergoed. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Vanaf 1 augustus 2011 zijn wij als logopedisten direct toegankelijk (DTL). Helaas vergoeden niet alle zorgverzekeraars de DTL-screening. Dus vraag uw zorgverzekeraar of u zonder verwijzing naar de logopedist mag. U kunt ook bij ons de informatie over DTL opvragen.

Op verwijzing van de huisarts, specialist en soms ook tandarts of orthodontist mogen wij u of uw kind altijd in behandeling nemen.

Logopedie Pluspunt heeft in Lemelerveld naast de Mozaïek ook een vestiging op basisschool de Regenboog, Dorpsstraat 6(maandag), in Dalfsen (maandag t/m vrijdag) en in Lemele (dinsdag).

Voor meer informatie, voorlichting of aanmeldingen:
Alle dagen bereikbaar op telefoon 0529-433633 of 06-25425632. Op maandag t/m woensdag tijdens kantooruren ook bereikbaar op 06-28367257.
E-mail: info@logopediepluspunt.nl , keshia@logopediepluspunt.nl, ellen@logopediepluspunt.nl

Website: www.logopedie-pluspunt.nl

 

Categorie
Bedrijven, 2

Advertenties