Meer gegevens

Deelnemer-info

Naam
Natuurlijk Eten
Adres
Dorpstraat 4 a
Postcode
8152 BL
Plaats
Lemelerveld
Telefoon
06 21418677
Contact
Edith Dijk
Profiel

Hallo, mijn naam is Edith Dijk en ben sinds maart 2016 gestart met een praktijk aan huis, ik ben natuurvoedingsconsulent en heb een specialisatie in ontzuren, ontslakken en hormonen gevolgd.

Mijn passie is om mensen te begeleiden naar een gezonde levenstijl d.m.v. puur en onbewerkt eten. Uit eigen ervaring en doordat mijn oudste zoon diverse klachten had, kwam ik erachter wat voeding lichamelijk en geestelijk met je doet. Tijdens de opleiding bij Zonnevlecht Academie kwam ik er ook achter dat voeding, stress en straling grote boosdoeners kunnen zijn. Sommige mensen vinden koken heerlijk ontspannend, dat vind ik niet. Het moet ook niet te ingewikkeld zijn maar als je merkt dat je veel meer energie en minder darmklachten krijgt als je zelf bv. een ontbijtkoek bakt. Of zelf je nasikruiden gaat samenstellen omdat je dan geen jeuk krijgt van de E-nr’s. Dan heb je het er steeds meer voor over om meer zelf te doen en uiteindelijk zit het in je systeem en wil je niet anders is mijn ervaring. Daarom ben ik ook zo blij dat ik in contact ben gekomen met 3Care, zij werken samen met zelfstandige ondernemers om mensen te begeleiden met o.a. een gezondheidsprogramma met  smakelijke maar vooral simpele recepten,voornamelijk lactose en glutenvrij.

De 3 pijlers van 3 care:

  • gezondheid is de balans tussen: innerlijk welzijn, uiterlijk welzijn en geestelijk welzijn
  • gezondheid is de balans tussen: brandstoffen uit koolhydraten, bouwstoffen uit eiwitten, beschermstoffen uit vetzuren
  • gezondheid is: meetbaar, voelbaar, zichtbaar

3 Care geeft regelmatig lezingen en metingen, de vorige keren werd de avond verzorgd bij Kulturhus, houd de website in de gaten voor data.

http://www.natuurlijketen.eu en http://www.3care.eu

Categorie
Bedrijven, 2

Advertenties