Oliebollenactie V.V. Lemelerveld

De jaarwisseling komt er weer aan en dan is het ook weer tijd voor de wel bekende oliebollenactie van voetbal vereniging Lemelerveld. De oliebollenactie wordt mede mogelijk gemaakt door Bakkerij Van der Most en de vele jeugdige vrijwilligers van de voetbal vereniging van Lemelerveld.

De opbrengst van de oliebollenactie komt ten goede aan de jeugd van de vereniging.

Dit jaar komen we net als alle andere jaren langs de deur om aan u de oliebollen te verkopen. Op zaterdagmiddag 28 december wordt er in het buitengebied verkocht, maandag 30 december wordt aan het einde van de middag het binnengebied huis aan huis verkocht.

Mogen wij u aan huis gemist hebben, dan kunt u natuurlijk ook de oliebollen aan de kraam kopen. De warme oliebollen kunt u ophalen in de Après Ski Oliebollenkraam die op het Kroonplein voor Bakkerij Van der Most staat. U kunt hier uw warme oliebollen op zaterdag 28, maandag 30 en dinsdag 31 december (9.00 – 16.00 uur) ophalen.

Namens Bakkerij Van der Most en de jeugd van V.V. Lemelerveld willen wij u alvast fijne feestdagen toewensen en hopen u te kunnen begroeten tijdens onze oliebollenactie.

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten