Oliebollenactie V.V. Lemelerveld

De jaarwisseling komt er weer aan en dan is het ook weer tijd voor de wel bekende oliebollenactie van voetbal vereniging Lemelerveld. De oliebollenactie wordt mede mogelijk gemaakt door Bakkerij Van der Most en de vele jeugdige vrijwilligers van de voetbal vereniging van Lemelerveld.
En dit jaar zijn het hele bijzondere oliebollen. De oliebollen van Bakkerij Van der Most zijn uitgeroepen tot de beste oliebollen van heel Overijssel! Met goud bekroond en een cijfer van maar liefst 9,5!

De opbrengst van de oliebollenactie komt ten goede aan de jeugd van de vereniging.

Dit jaar komen we net als alle andere jaren langs de deur om aan u de oliebollen te verkopen, dit staat gepland op zaterdag 29 december.

Mogen wij u aan huis gemist hebben, dan kunt u natuurlijk ook de oliebollen aan de kraam kopen. De warme oliebollen kunt u ophalen in de Après Ski Oliebollenkraam die op het Kroonplein staat. U kunt hier uw warme oliebollen op vrijdag 28, zaterdag 29 en maandag 31 december (9.00 – 16.00 uur) ophalen.

Namens Bakkerij Van der Most en de jeugd van V.V. Lemelerveld willen wij u alvast fijne feestdagen toewensen en hopen u te kunnen begroeten tijdens onze oliebollenactie.

Geef een reactie