Oecumenische adventsviering in de Heilig Hartkerk in Lemelerveld

Kiemkracht is onstuitbaar!

Dat is het thema van de oecumenische adventsviering in de Heilig Hartkerk in Lemelerveld, op zondag 29 november om 10.00 uur. De voorgangers zijn Ds. Georg Naber van de Brugkerk, Ds Leon Eigenhuis van de Ichthuskerk en Pastor Marga KleinOvermeen  van de Emmanuel parochie. Muzikale inbreng is er van het koor Voices, o.l.v. Mieke Bruins.

Net zoals een bloembol een onstuitbare kiemkracht krijgt na de koude winter, geeft God met de geboorte van zijn zoon Jezus een onstuitbare impuls aan je hoop en je geloof, die het in de donkere adventstijd soms best moeilijk hebben. Het uitzien naar betere tijden is nog nooit zo letterlijk gevoeld als in dit corona-jaar. Kom en vier mee, in de kerk aanwezig (max.30 pers) of live via de techniek (kerkdienstgemist.nl of parochielemelerveld.nl)

Het collectedoel past bij de gedachte “Laten we wat meer omkijken naar elkaar”, u kunt uw bijdrage geven aan het Steunpunt voor de kerken: kerstpakketten voor  de minima in Lemele / Lemelerveld, om zo welvaart te delen. Banknummer: NL23RABO 012 08 48 643 t.n.v. SSK Lemelerveld.

Wees welkom en ervaar het zelf: Gods kiemkracht groeit tegen de verdrukking in; laat hopen en liefhebben, onstuitbaar!

 

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten