Nominatie Roos van Elisabeth van start

Het Elisabethfonds is op zoek naar individuen, projecten of instellingen die zich op bijzondere wijze hebben ingezet voor de maatschappelijke integratie van (ex-) psychiatrische patiënten in Overijssel. Kandidaten kunnen tot 25 september genomineerd worden via www.dimence.nl/roosvanelisabeth. De winnaars worden op 15 november bekend gemaakt en ontvangen niet alleen een prachtig kunstwerk, maar ook een geldbedrag ter waarde van € 500,-.

Kandidaten nomineren
De Roos van Elisabeth wordt toegekend aan personen, projecten of instellingen die hebben bijgedragen aan de re-integratie van (ex-)psychiatrische patiënten. Elk jaar worden er vier rozen uitgereikt in de categorieën: 1. professionals jeugd, 2. vrijwilligers jeugd, 3. professionals volwassenen en 4. vrijwilligers volwassenen. Kandidaten kunnen tot 25 september voorgedragen worden via www.dimence.nl/roosvanelisabeth.

Uitreiking Roos van Elisabeth
De gelukkige winnaars worden op woensdag 15 november bekend gemaakt in Deventer. Wie aanwezig wil zijn bij de uitreiking van de Roos van Elisabeth, kan zich vanaf 15 oktober aanmelden via www.dimence.nl/roosvanelisabeth

Stichting Elisabethfonds
Het Elisabethfonds draagt sinds 1991 in de provincie Overijssel bij aan het bevorderen van de individuele re-integratie van (ex-)psychiatrische patiënten. Dit doet het fonds onder meer door bij te dragen aan positieve beeldvorming en door financieel bij te springen waar verzekering en/of subsidie ontbreken of ontoereikend zijn.

******************************************************************

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *