Nog geen groen licht voor Sukerbietenfeest 2020

Hoewel de voorbereidingen in ver gevorderd stadium zijn, kunnen we als organisatie van het Sukerbietenfeest melden dat er op dit moment nog geen groen licht is. Achter de schermen zijn we druk bezig om de juiste papieren in orde te maken, zodat we dit jaar alsnog een Sukerbietenfeest kunnen vieren.

Vrijdag 7 t/m zondag 9 augustus
Het Sukerbietenfeest zal dit jaar slechts een weekend lang duren, en wel van vrijdag 7 tot en met zondag 9 augustus. In dit weekend hebben we allerlei activiteiten voor jong en oud weten te programmeren.

Corona maatregelen
We zijn allemaal bekend met het Corona virus, maar leven we ook bewust de regels na? Wij doen als organisatie onze uiterste best dat de bezoekers zoveel mogelijk kunnen genieten van het Sukerbietenfeest. De 1,5 meter regel, handen wassen, looproutes, niet zingen of dansen (is voor iedereen beter), online registratie, etc. Er zijn tal van maatregelen waar we ons aan moeten houden en we willen als organisatie dan ook een beroep op iedereen doen om de regels of instructies van de organisatie na te leveren. Alleen met elkaar zorgen we er voor dat het een super gezellig weekend kan worden.

Activiteiten
De nieuwe regels zorgen er helaas voor dat er bij bepaalde activiteiten een maximum aantal deelnemers mee mogen doen. Hierdoor kan het zijn dat inschrijvingen snel vol zijn en niet iedereen kan mee doen met Zwakie’s Pubquiz of de Sukerbieten Bingo. Voor bezoekers of toeschouwers kan het zijn dat er beperkte ruimte is om te kijken of dat het zelfs niet is toegestaan te kijken.

Inschrijving en inschrijfgeld
Inschrijven voor activiteiten kan enkel en alleen op de site van het Sukerbietenfeest. De inschrijving dient volledig te worden ingevuld met team- of tafelnaam en deelnemers. Slechts dan kan de inschrijving goedgekeurd worden.
Inschrijven voor de activiteiten kan vanaf vrijdag 24 juli 12.00 uur, wees er snel bij want er is slechts een beperkt aantal plaatsen (tot max. 240) beschikbaar voor de activiteiten.
Het inschrijfgeld is dit jaar hoger als gebruikelijk, met verhoging van het inschrijfgeld willen we de onkosten die er gemaakt worden zoveel mogelijk dekken. We hopen op jullie begrip hier voor.

Evenemententerrein en terras
Er zal dit jaar geen tent op het evenemententerrein komen. Daarom worden alle horeca voorzieningen rondom Café Reimink geplaatst. Het Kroonplein voor en de parkeerplaats achter Café Reimink worden omgetoverd tot terrassen. Op het Kroonplein is reserveren niet nodig en kun je, mits er plek is, rustig plaats nemen om een drankje te bestellen. Het parkeerterras is niet vrij toegankelijk, hier is het alleen toegestaan plaats te nemen als je hebt deelgenomen aan een sportactiviteit of hebt ingeschreven voor bijvoorbeeld Zwakie’s Pubquiz.
De sportactiviteiten worden op het evenemententerrein gehouden. Hier is verder geen horeca aanwezig, de prijsuitreiking zal voor de deelnemers op het parkeerterras zijn die voor de deelnemers toegankelijk is.
Programma
Vrijdag 7 augustus
10.00 Ten Broeke Beachvolleybal (Evenemententerrein)
13.00 Kermis (Evenemententerrein/Onder voorbehoud)
13.00 Loungen (Kroonpleinterras)
16.00 Prijsuitreiking Ten Broeke Beachvolleybal (Parkeerterras)
19.00 Zwakie’s Pubquiz (Parkeerterras)

Zaterdag 8 augustus
10.00 Auto van Ewijk/LHC Beachhandbal (Evenemententerrein)
10.30 Jeu de Boules (Evenemententerrein)
10.30 Kinderochtend (Evenemententerrein)
13.00 Kermis (Evenemententerrein/Onder voorbehoud)
10.00 Braderie (Dorpsstraat)
13.00 Loungen (Kroonpleinterras)
16.00 Prijsuitreiking Auto van Ewijk/LHC Beachhandbal (Parkeerterras)
19.00 Sukerbieten Bingo (Parkeerplaatsterras)

Zondag 9 augustus
12.00 Sukerbieten Picknick (Evenemententerrein)
13.00 Kermis (Evenemententerrein/Onder voorbehoud)
13.00 Loungen (Kroonpleinterras)
13.00 Blitsspul Spelletjesmiddag (Parkeerterras)

Wanneer groen licht?
Houd de website en social media goed in de gaten voor de laatste updates over het programma en het Sukerbietenfeest. Hopelijk mogen we jullie vrijdag 7 tot zondag 9 augustus begroeten en maken we er een fantastisch feest van.

Organisatie Sukerbietenfeest

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *