Nog even nagenieten…….

Er was dit jaar geen uitbundig feest in de grote tent op het evenemententerrein, maar in afgeslankte vorm rond het Kroonplein. Na de laatste persconferentie van onze minister-president in juni heeft de stichting festiviteiten snel geschakeld met de gemeente voor een vergunning. In korte tijd moest de aanvraag in elkaar getimmerd worden met als aanvulling alle coronamaatregelen.  De stichting heeft haar nek uitgestoken om deze zomer niet geruisloos aan ons dorp voorbij te laten gaan. Door de boa’s, omliggende dorpen én ook eigen publiek werd met Argusogen gekeken hoe Lemelerveld dat voor elkaar zou boksen. En met groot succes. Hulde aan de organisatie, dat jullie het aangedurfd hebben.

De activiteiten, die gehouden werden waren in no-time volgeboekt en met behulp van de hete zomerzon was de opkomst tijdens de braderie gering, zodat de anderhalvemetermaatregel probleemloos gehandhaafd kon worden. Ook tijdens de activiteiten hield iedereen zich aan de regels en met elkaar af en toe een beetje corrigeren kan er veel in dit dorp, al was het af en toe een feest met de handrem erop.

Naast onze hoffotograaf hebben de leden van de fotoclub weer leuke plaatjes geschoten, die we u niet willen onthouden. Ook jullie bedankt en we zeggen maar weer. Het feest is voorbij, maar gelukkig hebben we de foto’s nog. En nu maar hopen dat we volgend jaar weer helemaal los kunnen.

tekst: Willem van Trui

foto’s: de fotoclub.

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten