NL doet het weer in natuurbad Heidepark

Vrijdag 15 maart was er weer volop activiteit in natuurbad Heidepark. Evenals voorgaande jaren was een groep van het Carmelcollege weer van de partij om de bloembakken te voorzien van nieuwe planten en alle ballen en slangen aan de lijn te rijgen, die dient als markering van het diepe gedeelte en verder zijn er diverse takken uit de bos verwijderd.

Tevens was 1 leerling van de Maat Ommen, 1 leerling uit Lemelerveld en een vaste kern van 6 eigen vrijwilligers aanwezig. Zaterdag had een groep vaste vrijwilligers nog wat binnenwerk. Gelukkig maar, want het regende pijpenstelen.

De vloer van het toiletgebouw is weer mooi vlak en voorzien van een nieuwe coating. Daar blijft het niet bij want de werkzaamheden aan de kabouterhuisjes en diverse andere werkzaamheden gaan gewoon door op de reguliere dinsdagmiddag.

Alles is er op gericht om klaar te zijn vóór de opening op zondag 14 april. Hierover volgt nog wel verdere info maar noteert u dit vast in uw agenda.

Maar wil je al eerder komen, dan bij voorkeur op dinsdagmiddag en dan oude kleren aantrekken. Kom eens langs als je durft.

tekst: Willem van Trui  foto’s: Harrie Hagendoorn

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten