NL Doet bij `t Olde Manegepeerd

Vrijdag 15 en zaterdag 16 maart komen de NL Doet dagen er aan. Wat voor ons een goede opsteker is dat vrijdag 15 maart Burgemeester Hans Vroomen om 10.30 de aftrap van onze NL Doet maakt. Ook hij steekt de handen uit de mouwen. We kunnen altijd nog mensen er bij gebruiken hoor! Dus help ons en de paarden. De koffie en lunch staan klaar. Zo genieten we er met elkaar van als de klus geklaard is.

Wat gebeurt er op deze dagen.
Door de jaren heen is dit een mooie gelegenheid om ook `t Olde Manegepeerd te helpen om klusjes op te knappen. We nodigen iedereen uit om op deze dagen mee te helpen als vrijwilliger. Wat willen wij? Omdat de paarden op stal staan moet er veel schoon gemaakt worden. Samen kunnen we de paarden schone stallen geven en ze verwennen met een lekkere borstelbeurt. Of help mee om de tweedehands spullen op te ruimen en klaar te maken voor de verkoop. De nieuwe overkapping moet geschilderd worden en plantjes moeten gepoot.

Verder kunnen we de bezoeker laten zien in wat voor omgeving de paarden leven. Op deze dag staan de natjes en droogjes weer klaar want ook de maag moet gevuld worden na een dag werken. Samen staan we sterker! Alvast bedankt namens de vrijwilligers die zich nu al inzetten . Zij kunnen nog veel hulp gebruiken. Vergeet niet dat de stemkaarten 15 maart in de brievenbus vallen.
Stem op St `t Olde Manegepeerd. Wij staan onder Ommen. De grote Clubkas actie van de Rabobank Vaart en Vecht streek.

Geef een reactie