Nieuws van Stichting Vrienden van Brugstede

Vrijdag 11 oktober mochten wij tijdens onze vergadering drie nieuwe bestuursleden verwelkomen. Peter Nijenkamp, Christel Kappert en Olga Jansen Holleboom gaan zitting nemen in Stichting Vrienden van Brugstede.
De Stichting Vrienden van Brugstede houdt zich bezig met het verlenen van financiële bijdragen en medewerking aan activiteiten voor het welzijn van de bewoners en andere cliënten van Brugstede. De jaarlijkse inkomsten komen van de donateurs van de stichting.
Mocht u nog geen donateur zijn dan is dit misschien het moment, bel dan naar Gerard Harmsen 06-54951433 of Jan Boxebeld 06-25144083, u kunt ook mailen info@vriendenvanbrugstede.nl
De afgelopen twee weken hebben we deelgenomen aan de Rabobank Club Support actie. Volgende week zullen wij u informeren over de opbrengst van de actie, bestemd voor een concertbezoek in mei 2020 aan André Rieu.
Onze hulp wordt ook ingeroepen bij de jaarlijkse kerstmarkt. Deze wordt gehouden op vrijdag 13 december in de Brugstede. Op deze kerstmarkt zullen wij lootjes verkopen.

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *