Nieuwjaarsborrel!

Graag nodigen wij iedereen van harte uit, die zich op wat voor manier dan ook betrokken voelt bij Kulturhus de Mozaïek, om met ons te toosten op het nieuwe jaar. Lemelervelders, vrijwilligers van Saam Welzijn of het Kulturhus, deelnemers aan activiteiten, leden van de bibliotheek/speel-o-theek, ouders en kinderen van Partou, cliënten van Carinova en natuurlijk alle medewerkers zijn van harte welkom!

Woensdagmiddag 9 januari staat vanaf 14.00 uur de koffie klaar met natuurlijk de traditiegetrouwe, overheerlijke oliebol van Bakkerij van der Most.

Na een korte toespraak van de voorzitter van Kulturhus de Mozaïek kan er onder het genot van een hapje en een drankje meegezongen worden met het muzikale duo “Evert en Leon Kruitbosch uit Heino!

Donderdagmiddag 10 januari van 14.00 tot 16.00 uur  is er i.s.m. Contactclown Puk en de vrienden van de Sprokkelaars een Nieuwjaarsfeessie speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking die wonen en\of werken in Lemelerveld. Natuurlijk ook met een olliebol en muziek! Graag van te voren opgeven bij contactclownpuk@gmail.com

Geef een reactie