Nieuwe trainer lemelerveld Judo

Mijn naam is Swen Kemper, ik ben 18 jaar en kom uit Lemelerveld. Ik doe de opleiding onderwijs assistent en zit nu in het tweede jaar. De organisatie van JV Salland in Lemelerveld vroeg mij of ik judo lessen wilde gaan verzorgen iedere maandag om half zes bij het sportpark te Lemelerveld. Zelf heb ik ook ongeveer zeven jaar op judo gezeten en heb ik nu de blauwe band met de bruine slip. Ik zou het heel erg leuk vinden om samen met onze judoka’s meer leden in ons team te hebben. Dus ken je nog iemand die interesse heeft?

Iedereen (alle leeftijden) is welkom en de eerste drie lessen zijn gratis! Tot snel!

Deel dit:

1 reactie op “Nieuwe trainer lemelerveld Judo”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten