Nieuwe spreekuurlocatie in Lemelerveld voor Verloskundigcentrum Zwanger & Zo Nijverdal

Verloskundigcentrum Zwanger & Zo Nijverdal opent in April 2019, tijdens hun 10-jarig jubileum in samenwerking met het Kulturhus Mozaïek in Lemelerveld een nieuwe spreekuurlocatie.

Zwanger & Zo timmert inmiddels al 10 jaar aan de weg als verloskundigcentrum; begeleiding van pre conceptionele vragen (het (verantwoord) zwanger worden) zwangerschap, bevallingen, (losse) kraambedden (dit zijn ook de zwangeren die bij de gynaecoloog onder controle staan, maar uiteindelijk ook de kraamcontroles moeten hebben, zij kunnen zich in de zwangerschap al aanmelden), echoscopie (2D/3D/4D), anticonceptie (spiralen plaatsen).

Dit jaar zullen zij op 15 juni dit jubileum ook gaan bekronen met een feestje in ZININ! voor de ouders en kinderen die de afgelopen 10 jaar zijn geboren (hou facebook van verloskundigcentrumzwangrenzo in de gaten!).

Na 6 jaren op de locatie Fysiotherapie Lemele/ Lemelerveld een fijne ruimte te hebben gehad, voelde Zwanger & Zo meer de behoefte een gepersonaliseerde “eigen” ruimte te hebben.

Deze ruimte biedt het Kulturhus. “Wij zitten nog steeds 1 keer in de 2 weken in Lemelerveld en waar nodig is het mogelijk de spreekuur dagen nu te gaan uitbreiden. De overige dagen is de spreekuurlocatie ook als vergaderruimte beschikbaar, maar het voelt als een verlengstukje van onze praktijk, omdat we mee mochten denken hoe de ruimte ingericht ging worden. Het echo apparaat komt er te staan, zodat we onze zwangeren in Lemele, Lemelerveld, Luttenberg en Dalmsholte nog meer tegemoet kunnen komen en de reistijd kunnen beperken.”

Zwanger & Zo speelt, door navraag van enkele (ex-)zwangeren uit Lemelerveld en Luttenberg, ook handig in op de behoefte aan een avondspreekuur. “Elke dinsdagavond is en blijft er een avondspreekuur in Nijverdal, dit spreekuur staat altijd snel vol gepland , dus dit biedt net iets meer keuzemogelijkheden. Avondspreekuren zijn erg populair met name ook voor partners die mee willen.”

“Natuurlijk hopen we hierdoor nog meer naamsbekendheid te krijgen in en om Lemelerveld met dorpen zoals Luttenberg, Lemele en Dalmsholte. De locatie van het spreekuur is bij een bibliotheek, maatschappelijk ruimte en kinderopvang. Betere reclame kunnen we natuurlijk niet hebben, dat zijn onze doelgroepen!. Ook aan de privacy is gedacht, omdat er een achteringang is die met het avondspreekuur is geopend. “

9 April trapt Maartje Welten, een van de verloskundigen en eigenaren van Zwanger & Zo af met het eerste spreekuur. Dus bel snel met onze assistente (0548-620326, doorkiesnummer 2) om je in te laten plannen of op een andere dag.

“We kunnen niet wachten hier te gaan beginnen en hopen veel zwangeren hier te mogen gaan begeleiden naar de mooiste uitkomst; het ontstaan van een gezin. “

Geef een reactie