Nieuwe naam Natuurbad Heidepark

Er is de afgelopen jaren veel veranderd bij Natuurbad Heidepark. Het is opgeknapt, er zijn allerlei speeltoestellen rond het water geplaatst en er is een kabouterspeeltuin met kabouterpad

gerealiseerd. Als alles doorgaat komt er ook nog een groot klimbos in de bomen rondom het zwembad met kabelbanen over het water en kabouterdorp.

Door al deze veranderingen vonden we dat de naam ‘natuurbad Heidepark’ de lading niet meer dekt, en zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe naam, we hebben jullie gevraagd om hier in mee te denken. Dit heeft ons erg geïnspireerd maar het bleek lastig om een naam te vinden dat alle elementen vertegenwoordigd en toch herkenbaar blijft. We zijn uiteindelijk dicht bij ons zelf gebleven.

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe naam? Tijdens de nieuwjaarsduik zal de nieuwe naam met het nieuwe logo onthult worden.

Ondanks dat het geen van de ingezonden namen is geworden is er toch een winnaar uitgeloot. De gelukkige winnaar is Gerrit Hoogenboom!!!

We vinden het fijn dat er zoveel is meegedacht en we zien jullie graag op nieuwjaarsdag vanaf 13:00 uur bij het zwembad.

Stichting Natuurbad Heidepark

Geef een reactie