Nieuwe exposities bij het Kulturhus

Tot en met 27 september kunt u op werkdagen tijdens openingsuren van Kulturhus De Mozaïek onderstaande exposities komen bezichtigingen.

EXPOSITIE   “ONDERWEG naar …………………”

Dagelijks zijn er vele mensen onderweg. Onderweg naar school, naar hun werk, naar familie, op vakantie of naar een andere bestemming. Wandelend, op de fiets, met de auto of met het openbaar vervoer. Onderweg in veilige gebieden of in een minder veilige omgeving. Elke persoon die onderweg is, heeft zo zijn of haar eigen bestemming. Een zelf gekozen bestemming of een opgelegde bestemming. Vrij of niet vrij. Gelukkig of minder gelukkig.

De leden van de Fotoclub Dalfsen hebben met de opdracht ‘Onderweg’ verschillende situaties en locaties in beeld gebracht van mensen die onderweg zijn.

Onderweg naar ………? Wie zal het weten. Maar ze zijn onderweg.

Elke bezoeker van de ‘Mozaiek’ in Lemelerveld kan de resultaten bekijken, want daar is de expositie ingericht. U bent van harte uitgenodigd om daar een kijkje te komen nemen.

In de vitrine kunt u sieraden van glas bezichtigen:

Ik ben Anneke Dekker-Feijen uit Dalfsen en maak “Sieraden van glas”. Dit doe ik d.m.v. glasfusing in een HotPot (in de magnetron). In 2012 ben ik begonnen met mijn hobby en heb de techniek me inmiddels goed eigen gemaakt. Mijn sieraden van glas, o.a. hangers, armbanden, oorknopjes, chunks (voor op een armband, ketting, ring e.d.), zijn tot 30 september te zien bij Kulturhus De Mozaïek in Lemelerveld. Mocht u een sieraad willen kopen, dan kan dit via het kulturhus. Voor mijn gehele sieraden voorraad verwijs ik je naar mijn site https://sites.google.com/site/glasfusion.

Geef een reactie