Niet één maar twee dagen feest in Lemele

Nadat in 2020 het Dibbes BBQ Festival moest worden afgelast door de coronapandemie en ze in 2021 helemaal niet wat konden organiseren staan de heren van Stichting Dibbes klaar om op 17 & 18 juni 2022 uit te pakken met niet één dag feest maar met twee dagen feest. Met op de vrijdag een Piraten/Hollandse avond en op de zaterdagmiddag en avond met ‘The Party’.

Na twee succesvolle edities zijn ze in Lemele helemaal klaar om deze editie er nog eens een schepje  bij boven op te doen. Met op de vrijdag gerenommeerde artiesten zoals Henk Wijngaard, Peter Beense, Tineke Willems (bekend van Harten 10) en als afsluiter de Twentse rockband Half um Half. Op de zaterdag is er een programma voor jong en oud neergezet met de catchy alternatieve rock van Silver Pockets Full, de classic rock van The Clarks (bekend van VI en de theatershows met Johan Derksen), DJ Danny Blom van radio 538 en als afsluiter vliegen ze “Uut de Bochte” met The Beatcrooks.

Op het BBQ festival is er natuurlijk ook veel aandacht besteed aan het eten. Dit wordt deze editie wederom verzorgd door de Super Smoker uit Lemele. Deze Smoker van 7 meter lang en 2500 kilo heeft inmiddels in de regio en daarbuiten naam gemaakt met hun heerlijke spareribs, beenham, pulled pork en andere ambachtelijke specialiteiten.

Meer informatie is te vinden op de website van Stichting Dibbes (www.stichtingdibbes.nl). De tickets voor de vrijdag kosten €15,80 , de zaterdag €20,80 en de combitickets €33,30 (prijzen zijn incl. servicekosten). Voor kinderen tot 13 jaar is de entree gratis. Daarnaast zijn er ook offline tickets te koop bij Café de Driesprong in Lemele, Café ’t Hoekje in Lemelerveld en bij Café de Barbier in Hellendoorn.

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *