NAH avond, voor mensen met hersenletsel en voor hun mantelzorgers

Woensdagavond 16 oktober worden er, voor het eerst in Lemelerveld, 2 bijeenkomsten georganiseerd. Eén bijeenkomst voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en één bijeenkomst voor naasten van mensen met hersenletsel.

De beide groepen zijn welkom in kulturhus de Mozaïek. De bijeenkomsten starten om 19.30 uur en duren tot ongeveer 21.00 uur. Interaktcontour en het mantelzorgteam van Saam Welzijn hebben hun krachten gebundeld en hopen op deze avond tegemoet te komen aan de wensen van zowel de getroffenen als de wensen van hun naasten.

Voor mensen met NAH zijn dagelijkse handelingen als boodschappen doen, een verjaardag vieren of een wandeling maken niet meer vanzelfsprekend. Sociale contacten en gezellige momenten kunnen dan (steeds meer) uit je leven verdwijnen. De NAH avond is een gezellige avond voor mensen met NAH. Ontspanning, ontmoeting en gezelligheid staan voorop.

Naasten van mensen met NAH krijgen te maken met veranderingen. De getroffenen is soms echt een ‘ander’ mens geworden. Deze avond gaan we met elkaar in gesprek over deze veranderingen en kunt u zelf ervaren hoe het bijvoorbeeld is om overprikkeld te zijn of overvraagd te worden.

De NAH avond is een samenwerking tussen Interaktcontour en Saam Welzijn. Aanmelden voor deze bijeenkomsten kan via Wander Kolk w.kolk@interaktcontour.nl  06-83661298 of via Ilja Bomers i.bomers@saamwelzijn.nl  0572-372882

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten