Muziekprogramma Sukerbietenfeest

Dit jaar is er weer een spectaculair muziekprogramma samengesteld dat je niet wilt missen, de muziekcommissie is flink tekeer gegaan en heeft een keur aan artiesten weten vast te leggen. Van woensdag tot zondag hoor je muziek van pop tot rock en van piraat tot polonaise. Er is geen avond die je wil overslaan!

Woensdag
Als de kruiddampen zijn neergedaald van het woensdagmiddagspektakel kunnen ’s avonds de voetjes weer van de vloer met DJ Hidde. Zijn unieke mix van muziekstijlen gecombineerd met een scherp ook voor wat het publiek wil zorgt ervoor dat het een onvergetelijke avond wordt.

Donderdag
Voor de echte feestgangers staat het Lenferink Droomfeest het hele jaar omcirkeld op de kalender. Ook dit jaar wordt het weer groot feest in de tent. De presentatie ligt bij het olijke duo van DJ Team het Einde die de stemming er goed in zal brengen. Met gastoptredens van Jordy van Vilsteren en Martin Dams is het Lenferink Droomfeest compleet. En heel misschien zit er nog wel een surprise act van Dennis Nijenhuis in… Tsjoe tsjoe wa wa wa.

Zwakies Pubquiz heeft die bovenkamer flink aan het werk gezet maar het verstand kan op nul gezet worden. Dus haal die leren jas uit de kast en kwak die kuif vol gel en bereid je voor op een avond vol Classic Rock nostalgie. Straight on Stage brengt een eerbetoon aan legendarische bands als The Rolling Stones, AC/DC, Queen en nog veel meer. Meesterlijke gitaarsolo’s, jankende orgelpartijen en energieke podiumoptredens, het wordt een avond vol muzikale magie.

Vrijdag
Het Sukerbietenfeest is al enkele dagen bezig maar in het weekend gaat het echt gebeuren. Op vrijdagavond klinken er in de grote tent alleen maar dance classics. Schnabbelköning DJ Hidde duikt nog één keer achter de wheels of steel en warmt de tent alvast op want de artiest van de avond is niemand minder dan ABBA Gold (UK). Stap in een muzikale tijdmachine en herleef de iconische hits van één van de grootste popgroepen aller tijden. ABBA Gold brengt je terug naar de gouden jaren van de disco met een spectaculair optreden vol energie, glitter en glamour. Van “Dancing Queen” tot “Gimme, Gimme, Gimme”, vrijdagavond wordt een en al feest!
Niet gek van disco? Niet getreurd! Op de West Stage staat Sukerbeats geprogrammeerd, een avond vol rammers waarbij de haringen uit de grond getrokken. De Lemelerveldse DJ’s Jecko en Richie Rozex draaien de hele avond de beste techno en house en worden ondersteund met een DJ set van Michael Amani (B.). Michael Amani, afkomstig uit België, heeft afgelopen jaren een indrukwekkende opmars gemaakt in de wereld van elektronische muziek. Met optredens op Tomorrowland en Ultra Music Festival is hij blij nu eindelijk op het Sukerbietenfeest te mogen draaien. De avond wordt afgesloten met een gezamenlijke set van de beatmeesters Jecko en Richie Rozex.

Zaterdag
Een nieuwtje in het muziekprogramma! Op zaterdagmiddag beginnen we op het buitenterrein met Stoevelaars Donders Dikke Platen Party. Precies ja, een vracht zwarte pannenkoeken gooin we tegen het hekwerk an. Dat wil’j nie missen.
Als de avond nog jong is kruipt DJ Sander Scheperman achter de decks, inmiddels een vertrouwd gezicht tijdens het Sukerbietenfeest. Sander weet hoe een feestje gebouwd moet worden en tovert de zaal om tot een feestparadijs.
Met Chris Deluxe is de avond compleet, de bekende tovenaar die van alle nummers een mix maakt waarbij de tent uit z’n voegen zal breken. Je kunt het zo gek niet bedenken of Chris Deluxe maakt er wel een hit van waarbij de tent uit z’n dak zal gaan.
Voor liefhebbers van livemuziek geen gebrek deze editie want de West Stage is omgetoverd in een rock paleis. Scheurende gitaren en krachtige vocalen en headbangen bij “Highway to Hell” en “Thunderstruck”, ze komen allemaal voorbij tijdens het optreden van High Voltage, dé AC/DC tributeband.

Zondag
Zondag persen we de laatste restjes energie uit het lichaam en gooien we de laatste munten nog een keer over de bar heen want de grote finale is natuurlijk zondagmiddag. Als vanouds zal DJ Team het Einde de tent nog één keer doen schudden op zijn grondvesten. Als klap op de vuurpijl komt volksheld Ronnie Ruysdael ook nog even buurten. Dat belooft nog een groot feest te worden als de Koning van de Polonaise komt optreden.
Kortom, voor elk wat wils tijdens het Sukerbietenfeest!

Deel dit: