Muziek tijdens het Sukerbietenfeest

Dit jaar is er weer een bomvol muziekprogramma tijdens het Sukerbietenfeest, elke dag staan er één of meerdere artiesten op de bühne.

Op woensdagavond is het stampen geblazen tijdens Sukerbeat met DJ Zentiments. Amper bijgekomen van de Coop Buurten Zeskamp kun je de tent in voor een optreden van Kroepin. De vijf rockers zorgen samen met de beeldschone zangeres Ylse met hun meeslepende medley’s en verrassende mashups dat het een onvergetelijke avond wordt.
Op vrijdagavond neemt Straight on Stage je mee terug naar “the good old day’s”. De gouden hits van vroeger zorgen met schreeuwende gitaarsolo’s en jankende orgelpartijen voor een explosieve avond.

DJ Benn trapt de vrijdag in de Megatent af, hij draait de dansvloer gelijk aan gruzelementen en er blijft nog weinig meer van over. Als iedereen is opgewarmd, is het tijd voor DJ Zany. Zany is geen onbekende meer in de harde dance scene; op alle grote feesten heeft hij gedraaid en nu ook op het Sukerbietenfeest. Met Zany gaan we knallend en stampend het weekend in en wordt je er zaterdag fijntjes aan herinnert dat je niet stil gestaan hebt.

Zaterdagavond wordt het feest met DJ HitcH in de Megatent, al jaren een bekend gezicht op het Sukerbietenfeest. De tent wordt op de kop gezet met fijne powerballads, foute verzoekjes en schurende moombahton. Een tsunami van hits, de voetjes van de vloer en die Hände zum himmel. Eveneens op zaterdagavond gaat de tent los in de wervelwind aan hits, van billenschudders tot stampen op de stevige beats of de polonaise, de Lievelings DJ’s van je Zusje zorgen er voor dat je tot in je vezels van je sokken los wil gaan! Het wordt afzien, peentjes zweten en een week spierpijn. Schiet maar vast twee extra gaatjes in de broekriem want na een uurtje Lievelings DJ’s van je Zusje is je abonnement bij de sportschool niet meer nodig!

De rockliefhebber komt op zaterdagavond ook volledig aan z’n trekken. De avond begint rustig met akoestische Nirvana covers door The Damned Few. Later klinkt de stevige rock door de tent. Beïnvloed door muziek uit de jaren zestig en zeventig met hier en daar een vleugje alternatief en een snufje metal, The Damned Few is rock!
De rockavond wordt afgesloten met Bizkit Park uit België. Met snoeiharde riffs, beukende drums en tonnen attitude krijgt nu-metal weer een podium. Bizkit, System of a Down, Linkin Park.. ze moeten er allemaal aan geloven.
Als het Sukerbietenfeest het einde bijna nadert gaan we nog één middag knallen op de Super Sunday. Van ABBA tot Angerfist, van hiphop tot Happy Hardcore, tijdens de grande finale van het Sukerbietenfeest zorgt DJ Team het Einde er voor dat het laatste beetje energie er nog eenmaal uit wordt geperst. Het belooft een afsluiting te worden waar eigenlijk niemand van ophouden weet.
Zijn naam is Jannes en hij komt van het platteland. Met een imposante carrière van meer dan vijftien jaar krijgt geen artiest een groter applaus als Jannes. De muzikale afsluiter van het Sukerbietenfeest is er eentje waar je u tegen zegt. Jij komt toch ook meezingen in de tent?

Geef een reactie