Muziek in de Tuin

Muziek in de Tuin gemeente Dalfsen heeft weer 25 verrassende muzikale acts in even zoveel mooie tuinen staan op de laatste zondag van juni.Net als de voorgaande twee edities zijn de tuinen weer verdeeld over de kernen van de gemeente Dalfsen. Zo staan er zeven acts in Nieuwleusen, variërend van rockmuziek tot een koor. In en rondom de kern Dalfsen/Ankum zijn ook zeven tuinen bemand met muzikanten. Vanuit Lemelerveld en omgeving klinkt muziek vanuit een zestal tuinen en in en rondom Oudleusen kan men genieten in vijf tuinen. Na twee jaar heeft men een aantal muzikale acts verwisseld van kern en zijn er ook een paar wijzigingen in de tuinlocaties.

De organisatoren over de tuinen en de muziek: “We hebben er weer een paar mooie tuinen, op prachtige locaties aan de rand van het dorp, bij gekregen. Naast het wisselen van tuin door een aantal bands, waren er ook een paar acts die zich af moesten melden. Dit konden we al snel weer opvullen met acts van de reservelijst en anders deed de tam tam wel zijn werk.”

De muziek varieert weer van rock tot jazz, gebracht door singer-songwriters of een koor van 30 personen, close harmony singing, alsmede veel goud van oud. Van een theatergezelschap tot Irish Folk. Voor elk wat wils op 30 juni vanaf 13:30 uur.

Net als de beide voorgaande edities is het weer de bedoeling dat er drie sessies van drie kwartier per tuin zijn. Tussen elk optreden zit dan 45 minuten pauze zodat de toeschouwers op hun gemak naar een andere locatie kunnen gaan. Kijk voor de exacte locaties en artiesten op www.muziekindetuin-dalfsen.nl of volg @muziekindetuin-dalfsen op Facebook en Instagram.

 

Deel dit: