Musicalkamp 2019 – Grease

You’re the one that I want. Ooh ooh ooh, honey!
Grease lightning, go grease lightning.
Wie kent ze niet? De eeuwige hits van de musical Grease. Dit jaar organiseert Saam Welzijn alweer de 10e editie van musicalkamp en het beloofd een groot spektakel te worden.
Tijdens de voorjaarsvakantie van 19 t/m 22 februari gaan jongeren in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar onder leiding van professionele zang-, dans- en theaterdocenten vier dagen op kamp.
Deze dagen staan in teken van repeteren, grenzen verleggen en ontzettend veel plezier maken. Saam Welzijn vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen en dat het talent van de jongeren blijft ontwikkelen.

De deelnemers mogen zelf kiezen wat ze willen doen. Is theaterspelen en zingen helemaal jouw ding? Of houd jij er van om je heupen los te schudden en toffe choreografieën aan te leren? Alles kan! Naast alle trainingen is er ook tijd voor ontspanning. Er worden diverse activiteiten georganiseerd zodat de jongeren elkaar beter leren kennen. Op vrijdag 22 februari wordt de musical twee keer uitgevoerd in theater de Carrousel te Ommen en iedereen is welkom.
Is dit echt iets voor jou en heb jij geen podiumvrees? Geef je dan nu op via: https://saamwelzijn.nl/musicalkamp/

Geef een reactie